Smittetallene for Trondheim er høye og for å ivareta våre kunder og ansattes sikkerhet stenger vi Trondheim Hamam. Er smittesituasjonen under kontroll vil vi åpne igjen 31.03.2021. Følg med på vår hjemmeside og på Facebook for informasjon.
Mvh, Trondheim Hamam


Vennligst gi beskjed til oss hvis du er gravid eller har noen plager som vi burde vite om.
Smittevernrutiner i forbindelse med Koronaviruset:
(Vi følger folkehelseinstituttets veiledninger)

- Vi holder kun åpent ved registrert timebestilling/avtale.
- Ankomst: 10 minutter før timen begynner.
- Kontantfri betaling: Det kun tilbys gavekort- og kortbetaling.
- Smittevernkurs for ansatte.
- Kundene får ikke bruke mobilen: Mobil er en mulig smittekilde og skal ikke brukes i Hamam.
- Egen drikke: Vi har stoppet servering av drikke og forfriskninger midlertidig. Ta gjerne egen flaske/drikke.
- Det utføres ikke ansiktsbehandling og ansiktspeeling. Istedenfor ansiktsbehandling tilbyr vi 10 minutter ekstra massasje/hamam. Ansiktspeeling kun gjøres selv under hamam/spa behandlinger.
- Våre gruppebehandlinger er ikke tilgjengelige pga. Koronaviruset. For kundens og ansattes trygghet tar vi imot maksimum 4 gjester samtidig.
- For å opprettholde et godt smittevern og ivareta både kunder og de ansattes sikkerhet vil de som ønsker parmassasje bli behandlet på hvert sitt rom.
- Alle besøkende skal desinfisere hender både på vei inn og ut av lokalet.
- Hyppig rengjøring og desinfeksjon: Lokaler, toaletter, vaskeservanter, behandlingsbenker, dørhåndtak, trappegelendre, bankterminal, kasseapparat og andre gjenstander eller kontaktflater som hyppig berøres.
- Vi lagrer - til bruk ved eventuell smitteoppsporing - oversikt over kundens kontaktinformasjoner.
Se endringer i behandlingsrutiner på "Behandlinger" side
Hva kan du gjøre?
- Ikke bruk mobiltelefon i Hamamet!
- Er du selv i risikogruppen har du ansvar for å sørge for godt smittevern, også når du er på behandling ved Trondheim Hamam.
- Hold god avstand, minimum en meter!
- Vask hendene, bruk antibac!
- Dersom du er syk (feber, symptomer på luftveisinfeksjon) eller vært i kontakt med smittet person/er i karantene, må behandlingen din utsettes.
Avbestillingsvilkår:
Avbestilling av behandling samt endring av dato/antall personer må skje skriftlig, senest 48 timer før bestilt time. Etter dette må 50% av beløpet betales. Betalingsplikten gjelder også når timen ikke benyttes. Dersom du er syk (feber, symptomer på luftveisinfeksjon) eller har vært i kontakt med smittet person eller er i karantene, må behandlingen din utsettes. Da vil du ikke belastes for avbestillingsgebyr.
Gruppebestilling fra 5 personer
Avbestilling av behandling samt endring av dato/antall personer må skje skriftlig, senest 3 dager før bestilt time. Etter dette må 50% av beløpet betales. Betalingsplikten gjelder også når timen ikke benyttes. Dersom du er syk (feber, symptomer på luftveisinfeksjon) eller har vært i kontakt med smittet person eller er i karantene, må behandlingen din utsettes. Da vil du ikke belastes for avbestillingsgebyr.

NB: Sjekk SØPPELPOST/SPAM hvis du ikke mottar svar i overskuelig fremtid.

 
 

 

 

Kontaktinfo

- Trondheim Hamam - Øvre Flatås vei 4 D 7079 Flatåsen (gratis kundeparkering)
- For å bestille time kan du fylle ut bestillingsskjemaet.
- Send melding hvis du har spørsmål.